gratis boek
Home 
Cursus in Wonderen 
 Kennismaking CIW 
El Milagro 
CIW - events 
Online Lezen 
De auteur 
contact 
Google zoeken 
download 
gratis boek 
boek bestellen 
Dwang en gebod 
levensvragen 
Gedachtelichaam 
Links 
gedichten 
Het paranormale 
Gedachtekracht 
paranormaal verhaal 
toekomstvoorspelling 
helderziend 
telepathie 
reincarnatie 
Spiritueel 
Godsdienst 
Islam 
Gods evenbeeld 
goed en kwaad 
het echte werk 
Thomas evangelie 
Jezus Christus 
bijbelstudie 
leven na de dood 
wonderen 
Liefde voor iedereen 
Gods weg bewandelen 
Osho 
God, help mij dan toch... 
de erfzonde 
wij zijn  
Het hoogste inzicht 
een nare ervaring 
vergiffenis 
loslaten 
Liefde overwint alles 
geheim van het leven 
God, seks en relaties 
vrije wil of noodlot? 
Leraar van God 
wederkomst Christus 
het jaar 2012 
apocalyps 
Verlichting van geest 
Malika's droom 

 

 

 

   

Twee keer een gratis boek.

 

stop niet met zoeken
tot het helemaal klopt!

 

 

 

De gratis boeken 'ons gedachtelichaam' en 'het gedachtelichaam voorbij' zijn tot stand gekomen gedurende de vijf jaren (1998-2003), waarin ik mij stelselmatig, met veel vallen en opstaan heb verdiept in de principes en de inzichten van het spirituele leven.
Ik ben voor de ontdekking en de aanvaarding van al deze inzichten niet uit mezelf zover gekomen; dat geef ik zeker toe!
Want als ik heel eerlijk ben, moet ik erkennen dat het in feite het leven zelf was dat mij zachtjes (?) gedwongen heeft om naar al deze dingen op zoek te gaan. En vooral ook om het daarna niet zomaar meteen weer op te geven!  

Aangezien ik bereid was om tot het uiterste te gaan (er bleef gewoon geen andere mogelijkheid meer over voor mij), zal u dan ook in het boek geen gewone bloemlezing aantreffen over godsdienst of over paranormale fenomenen, want daar kon ik mij op dat ogenblik niet tevreden mee stellen. Alleen maar vaststellen dat deze dingen bestaan zou nog steeds te veel vragen onbeantwoord laten. Daarom wou ik het volledig kunnen begrijpen.
Dat was voor mij de enige manier die overbleef om eerst wat meer van mezelf te begrijpen, en om mezelf daarna een plaatsje te kunnen geven in deze wereld.

Het eerste boek "ons gedachtelichaam"dat u gratis kan downloaden beschrijft dus de werkingswetten van het paranormale en van de godsdienst, en al de verborgen natuurwetten die schuilgaan achter het fenomeen van onze eigen gedachtekracht. Door deze wetten en hun gevolgen te kennen word u als lezer, op die manier onvermijdelijk geleid naar de enige universele waarheid die deze wereld rijk is.

Dit boek wijst u met behulp van het paranormale de weg naar uw eigen goddelijkheid, en de inzichten die hiervoor nodig zijn. Die inzichten staan dan weer opgetekend in het boek 'het gedachtelichaam voorbij'.
Alles wat in de boeken beschreven staat is opgebouwd als één enkele logische redenering, die haar fundamenten haalt uit de vaststellingen die we in het leven zelf kunnen maken.
Op de eerste bladzijden beschrijven we dan ook enkele gewone dagdagelijkse dingen die we allemaal wel weten, maar die we heel graag over het hoofd zien omdat ze nu eenmaal niet in ons dagelijks schema passen. Het zijn echter juist deze zaken, die met een juiste interpretatie ervan, ons zullen leiden naar het volledige begrip van de wereld.

Het is misschien jammer, maar je kan dus niet zomaar ergens midden in het boek beginnen met lezen, want dan mis je de ganse opbouw van de redenering, en zal je het verhaal ook niet snappen.
Bovendien is dit niet aan te raden omdat u dan opnieuw met een halve waarheid zal geconfronteerd worden, die u weer maar eens zal misleiden, en waardoor u opnieuw teleurgesteld zal achterblijven. De redenering gaat voort van het begin tot het einde, en voert steeds meer en meer nieuwe elementen aan om de theorie te ondersteunen. Omdat alles zo op elkaar voortbouwt is het dus echt aan te raden om het ganse verhaal te lezen, zodat u te weten komt wat er juist bedoeld wordt.
Wie beslist om maar een gedeelte te lezen, zal met een leugen opgezadeld zitten, omdat alleen het ganse verhaal de volledige waarheid vertelt!.

 

 

Wie het boek leest kent meteen al de wetten waaraan ons leven gehoorzaamt, weet bovendien wat hij mag verwachten na de dood, en verneemt ook op welke manier het mogelijk is om de dood nooit meer onder ogen te hoeven zien. Dat waren de levensvragen die ik tijdens mijn persoonlijke zoektocht wou te weten komen, en dat is dan ook wat ik wil delen met ieder van u.

 

wist jij al dat het paranormale de weg wijst naar echte godsdienst?

 

 

 

 

 

[Home][Cursus in Wonderen][ Kennismaking CIW][El Milagro][CIW - events][Online Lezen][De auteur][contact][Google zoeken][download][gratis boek][boek bestellen][Dwang en gebod][levensvragen][Gedachtelichaam][Links][gedichten][Het paranormale][Gedachtekracht][paranormaal verhaal][toekomstvoorspelling][helderziend][telepathie][reincarnatie][Spiritueel][Godsdienst][Islam][Gods evenbeeld][goed en kwaad][het echte werk][Thomas evangelie][Jezus Christus][bijbelstudie][leven na de dood][wonderen][Liefde voor iedereen][Gods weg bewandelen][Osho][God, help mij dan toch...][de erfzonde][wij zijn "bewustzijn"][Het hoogste inzicht][een nare ervaring][vergiffenis][loslaten][Liefde overwint alles][geheim van het leven][God, seks en relaties][vrije wil of noodlot?][Leraar van God][wederkomst Christus][het jaar 2012][apocalyps][Verlichting van geest][Malika's droom]